ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA


Täältä pääset tutustumaan Sanaskodin asiakkaiden kokemuksiin ja palautteeseen.
Hieno kokemus, hienot ihmiset, hieno ympäristö

"Raittiina on saanut perspektiiviä omaan "jäävuoreeni" eli juomiseen. Samoin menneen vuoden taakkaakin saanut kavennetua, toivoa on. Vapaudenkin arvoa on uudelleen arvioinut, rajoitusten takia sitäkin arvostaa valtavasti enemmän, samoin näkee sen tuoman vastuun. Lapsenmielisenä ei voi pysyvästi olla. Hoitajien kursseilla aina jotain rakentavaa esim. tunteiden käsittelyn suhteen. Oman mielenterveyden tarkkailu on myös tärkeää, uusi asia itselle."

Mies, 38
Kiitos Sanaskodin henkilökunta 

"Sain paljon kuukauden jaksolta eväitä arkeen päihteettömänä. Henkilökunta ammattitaitoista. Henkilökunnalle uskaltaa näyttää heikkoutensa. Heikkoina hetkinä olen saanut tukea työvuorossa olevilta. Omahoitajakeskustelut + :) Sanaskotiin tullessa vastaanotto oli lämmin henkilökunnan ja muiden kuntoutujien puolesta. Ryhmien aiheet antoivat ajattelemisen aihetta. Ohjelman ja vapaa-ajan tasapaino hyvä. Vapaa-ajalla mahdollisuus olla porukassa tai levätä, pohtia asioita. Paikan sijainti mahtava. Mieli lepää luonnon helmassa. Ruoka hyvää ja sitä oli riittävästi (liikaakin). Muihin kuntoutujiin tutustuessa vertaistuki ollut myös korvaamaton apu hyväksyä omat virheensä. Sydän täynnä toivoa. Jalat tukevasti maassa. Katse kohti tulevaa. Kuitenkaan ei pää pilviä hipoen!"

 Nainen, 46
Isoin onnistuminen täällä on elämän halun löytäminen

"Tulin Sanaskotiin suoraan Peijaksen osastolta. Tulin kuntoutukseen yliannostuksen takia joka johti kuukauden osastojaksoon. Sanaskoti on ollut erinomainen kuntoutuspaikka. Täällä on mahtava ilmapiiri ja henkilökunta. Olen saanut paljon tukea ja uusia kavereita. Isoin onnistuminen täällä on elämän halun löytäminen."

Mies, 18
Aitoa välittämistä toisistamme 

"Tulin kuntoutukseen pitkäaikaisen alkoholin käytön seurauksena, hoitojakso on kestänyt kuukauden. Erikoista on ollut hoitava ja lämmin ilmapiiri jonka luovat henkilökunta ja asiakkaat, se ei ole teennäistä vaan aitoa välittämistä toisistamme. On ollut hienoa pysähtyä tällaisessa paikassa jossa voi olla omassa rauhassa tai porukassa. Luulen että olen saanut voiton alkoholin käytöstä. Kiitos asiantuntevan henkilökunnan ja asiakkaiden. Pidin tärkeänä myös kristillisyyttä joka oli minulle yksi tärkeä hoitomuoto ja on hyvä että se on vapaa-ehtoista. Ruoka oli hyvää ja sitä oli runsaasti. Toivon kuitenkin että ei nähdä enää näissä merkeissä! Kiitos kaikesta! "

Mies, 55 
Palautunut, eheä, elävä, arvostava, kiitollinen

"Tulin paikkaan jossa voin olla oma itseni. Sanaskoti on nimensä mukaisesti KOTI! Rauhallinen, turvallinen ja avoin ympäristö. Yhteisön tuki oli tärkein rooli kuntoutuksessani jonka vertaistuki on korvaamaton. Omahoitaja mahdollisuus oli todella tehokas ja antoi paljon minulle. Ryhmät oli opettavaisia ja rakentavia. Sain eväät mukaan joita ei voi rahalla ostaa."

Mies 34
Kuntoutusjaksosta oli minulle paljon hyötyä

"Koen, että kuntoutusjaksosta oli minulle paljon hyötyä. Olen kiitollinen henkilökunnalle tuesta ja ymmärryksestä." 

Nainen, 20

12/2023 Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset


Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 045 321 8744 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi