SANASKODIN TILAT JA YMPÄRISTÖ


Tilamme on remontoitu ja suunniteltu asiakkaiden näkökulmasta viihtyviksi. Myös esteettömyys on otettu huomioon eli tilamme soveluvat myös liikuntarajoitteisten kuntoutukseen. Asiakkaillemme on käytössä Siuntiossa 12-paikkainen Paavola, 5-paikkainen Päätalo sekä 17 erillistä hirsimökkiyksiötä.

 Sijantimme luonnon keskellä antaa asiakkaille mahdollisuuden myös toiminnalliseen kuntoutukseen; terapeuttisia ryhmiä, toiminnallisia ryhmiä, Creen Care -toimintaa (kesäisin puutarha- ja eläintoiminta) sekä hyvät ulkoilumahdollisuudet luonnon keskellä. Kuntoutuksen aikana asiakkaalle räätälöidään tarvittaessa avohoidonpalvelu- ja / tai intervallihoitojaksoja.


Sanaskodille voit ottaa mukaan myös oman lemmikkisi, sillä meiltä löytyy yksi lemmikkipaikka.

Päätalo

Tässä rakennuksessa on viiden asiakkaan huonetilat. Yläkerrassa huoneet neljälle, yhteinen olohuone sekä WC- ja suihkutilat. Alakerrassa yksi esteettömyyden huomioonottava asiakashuone ja WC. Tässä rakennuksessa sijaitsee myös iso ruokasali ja keittiötilat.

Paavola

Paavolasta löytyvät 12 asiakkaan huoneet ja yhteistilat.

Mökkikylä

Vuonna 2019 valmistui Paavolan viereen uusia 21 m2 hirsimökkiyksiöitä asiakkaiden kuntoutuskäyttöön.

Ristola

Ristolassa on asiakkaiden käytössä iso tilava 100 m2 ryhmätila, askartelutilat ja kuntosali. Lisäksi rakennuksessa toimii Sanaskodin kanslia ja keskusteluhuoneet.

RYHMÄTOIMINTATILAT


Ruusulan iso ryhmätila 

100 m2, normaalit päihderyhmät noin 10-12 henkilöä.


Päätalon ryhmä 

 Normaalit päihderyhmät noin 8-10 henkilöä.


Saunatuvan ryhmätila 

Minikeittiö 10 m2 ja saunatupa, 20 m2, pienryhmä noin 5 hlö, pidempiaikaisemmat asukkaat.


Lisäksi ryhmäpaikkana Sanaskodin ulkoalueet esimerkiksi GreenCare-, liikunta- ja harrasteryhmät.

Puhelin palveluohjaaja / asiakaspaikkatiedustelut: 045 1136 334 | Puhelin kanslia / hoitajat: 045 321 8744 | Sähköposti: infosanaskoti@medivida.fi